Allmänna villkor

 

Frakt
Fraktkostnad ingår i priset inom Sverige. Bor du utanför Sverige tillkommer fraktavgift. Vill du hellre hämta varan hos mig går det bra. Gör upp om tid på hakan@gide.se eller ring 0708-898766

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor – SEK och inklusive moms.

Betalning
Betalning med bank-, betal- eller kreditkort via DIBS på hemsidan.  Leveransmottagarens namn och adress måste vara samma som det på kortet du betalar med . Vi tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar.

Reklamationer
Du har rätt att reklamera en vara om den är skadad när du får den från oss. Kontakta oss på hakan@gide.se. Skicka med tydliga bilder på den skadade produkten. Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten.

Avbryta köp
Du har möjlighet och rätt att avbryta ett köp fram tills dess att vi levererat varan.

Ångerrätt
Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).  Returnerar du en oskadad vara inom 14 dagar återbetalas hela beloppet.

Färger och bilder
Vi kan inte garantera att alla bilder på hemsidan exakt återger varornas verkliga utseende. Orsaken är att vi alla har olika skärmar, med olika inställningar.

Felaktiga uppgifter
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel.

Priser
Alla priser visas i SEK inkl. moms.

Personuppgifter
Vi sparar endast personuppgifter för att genomföra köp/leverans. Våra kunders kortuppgifter används endast för att genomföra köpet.